Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 
9:00 - 16:00 

Szombat - Vasárnap 
Bejelentkezés alapján 

 

Loading...
Rólunk
Rolandia Dental Ikon

A Rolandia-dental, ahol az ön mosolyáért dolgozunk

Fontos számunkra, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, ahol a minőség garantált. A Rolandia-dental munkatársai vállalják  olyan fogművek készítését, amelyeket a páciensek boldogan viselnek. A legjobb minőség elérése érdekében nálunk az orvos és technikus, a szájhigiéniai termékeket, szoros szakmai együttműködésben, közösen készítik el.

Legyen a  páciensünk!

Várjuk szeretettel!

munka
Rolandia Dental Ikon

Ismerje meg orvosainkat

Nálunk összeszokott profi csapat várja, akik sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Szűcs Viktória
Dr. Szűcs ViktóriaFogorvos
A fogorvosi diplomát 2009-ben, a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem meg, azóta folyamatosan dolgozom magánrendelőben, főbb érdeklődési területeim a gyökérkezelések, konzerváló fogászat és fogpótlások készítése. A Semmelweis Egyetem szakorvosképzésében veszek részt.
Fodor Andrea
Fodor AndreaTulajdonos, vezető fogtechnikus
A gimnázium elvégzése után felvételt nyertem a fogtechnikusi iskolába, ahol a gyakorlati helyemet egy olyan mesternél töltöttem akinek a maximalista hozzá állása és a szakma iránti tisztelete, engem is megtanított arra, hogy csak egy módon érhetünk el eredményt , ha a maximumot nyújtjuk mint a munkában, mint a betegekkel szemben!
Dr. Apai Erzsébet
Dr. Apai ErzsébetFogorvos
1979-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1988-ig Borsod megyében dolgoztam községi fogászatokon. 1988-1990-ig Vácott voltam az Izzógyár fogászatán és a Kórházi fogászaton.
Dr. Sármásy Árpád
Dr. Sármásy ÁrpádFőorvos
1956 június 28.-án születtem Budapesten! 1985-ben végeztem el a SOTE-n a fogorvosi szakot , és 93- ban szakvizsgáztam! Fő profilom a konzerváló fogászat, a fogpótlások és a szájsebészet!

Készen állsz a mosolygásra?